Müjdeli Haberi Başkan İnamlık Verdi

TAKİP ET

Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, eski hastanenin yerine Pamukkale Ünivesitesi'ne ait Meslek Yüksek Okulu yapılacağını sosyal medya hesabından duyurdu.


aynahaber.net’in haberine göre Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile müjdeli haberi ilçeye duyurdu.


           

Daha önce hastane olarak şifa dağıtan bir yerken şu an kullanılmayan ve adeta harabeye dönen binanın yapılan  görüşmeler sonucunda Pamukkale Üniversitesi’ne bağlı Meslek Yüksek Okulu olmasına karar verildiğini öğrenildi.


         

Başkan İnamlık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere değindi: “Tavas’ımızda sonucunu dört gözle beklediğimiz eski hastane yerimizin Pamukkale Üniversitesi’ne tahsisi uygun görülmüştür. Bu süreçte desteklerinden dolayı önceki dönem Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekçi’ye, Millet Vekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Osman Zolan’a ve İl Başkanımız sayın Necip Filiz’e teşekkürlerimizi sunuyoruz”. (https://www.aynahaber.net/haberler/tavastan-mujdeli-haber-geldi/15722/)