KRİKET TÜRKİYE ŞAMPİYONASI DENİZLİ'DE BAŞLIYOR

TAKİP ET

Kriket U-19TürkiyeŞampiyonası18-26 Aralık2024 tarihleri arasında Denizli'nin ev sahipliğinde yapılacak. Dört ayrı sahada oynanacak şampiyonaya, Türkiye geneli 12 ilden 21takım, toplamda305 sporcunun katılması bekleniyor.

Denizli’de farklı branşlarda ulusal spor organizasyonları aralıksız devam ediyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Ragbi Federasyonu koordinesinde düzenlenen U-19 Kriket Türkiye Şampiyonası için geri sayım başladı. 18-26 Aralık 2024 tarihleri arasındaDenizli’nin ev sahipliğinde düzenlenecek Kriket U-19 Türkiye Şampiyonası, Kızlar ve Erkekler kategorisindedört ayrı sahada yapılacak.

21 TAKIMDAN 305 SPORCU DENİZLİ’YE GELİYOR

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize edeceği şampiyonadaT-20 kategorisinde 21 takımdan 305 sporcu mücadele edecek. Teknik toplantısı 17 Aralık Salı günü saat 17.00’de Pamukkale Yurdu Sosyal Tesisleri Konferans Salonunda yapılacak şampiyonada müsabakalar; Başkarcı Şehit Sami Er Stadyumu, Kınıklı Spor Kompleksi Futbol Sahası, Akköy Futbol Sahası ve Akvadi Futbol Sahası’nda oynanacak.

İLMAN “GELİŞMEKTE OLAN SPOR BRANŞLARINI DESTEKLİYORUZ”

Yarışmalara ev sahipliği yapmaya hazırlananGençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde şampiyona için geri sayım başladı.Kriket gibi gelişmekte olan spor branşlarını sonuna kadar desteklediklerini ifade eden Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da şampiyonaya ev sahipliği yapacak olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. 9 gün sürecek şampiyona için Denizli’ye gelecek tüm takımlara ve sporculara başarılar dileyen İlman, güzel bir şampiyona olmasını diledi.

U-19 Kriket Türkiye Şampiyonası Türkiye Ragbi Federasyonu