HOROZ'UN MAÇINI YASİN KOL YÖNETECEK

TAKİP ET

Denizlispor'un gafta sonunda deplasmanda oynayacağı Pendikspor maçını Yasin Kol yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu, profesyonel liglerde hafta sonunda oynanacak olan maçlarda görev alacak olan hakemleri açıkladı.

 

Denizlispor’un Spor Toto 1. Lig’in 27. Haftasında deplasmanda oynayacağı maçı Trabzon bölgesi hakemi Yasin Kol yönetecek. Yine Trabzon bölgesinden Abdullah Bora Özkara ve Uşak bölgesinden Deniz Turgut’un yardımcı hakemlik yapacağı maçta 4. Hakem ise Balıkesir’den Adnan Deniz Kayatepe olacak.

 

Ali Uluyol’un gözlemcilik yapacağı maçta Hasbi Sevindik, Okan Kaplan ce Serkan Diyemli temsilci olarak görev alacak. Öte yandan Denizli bölgesi hakemleri de bu hafta görev aldı. Buna göre B Klasman yardımcı hakemi İbrahim Ethem Potuk, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 27. Haftaya ait olan ve 19 Mart Pazar günü saat 14.00’de Ankara Demirspor – Fethiyespor maçında yardımcı hakem olarak görev yapacak.

 

2. Lig beyaz grupta yine 19 Mart Pazar günü oynanacak olan Şanlıurfaspor – İnegölspor maçında A Klasman hakemi Feridun Daldaş maçında düdük çalacak. Denizli Bölgesi TFF temsilcisi Mustafa Pektaş ise 18 Mart Cumartesi günü oynanacak olan ve 3. Lig 1. Grubu ait Karşıyaka –Eskişehirspor maçında görev alacak.

Hakem Yasin Kol