DENİZLİSPOR TARAFTARININ SABRI TAŞTI

TAKİP ET

Düşme hattından bir türlü çıkamayan Denizlispor taraftarın da sabrını taşırdı. Taraftarlar başkan, yönetim, teknik ekip, futbolcular ve siyasilere 'Artık yeter!' diye seslendi.

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta ligin dibine demir atan Denizlispor’da kötü gidişat sürüyor. Ligin 26’ncı haftasında sahasında konuk ettiği Fethiyespor’a 1-0 kaybeden yeşil siyahlılar, galibiyet hasretini 7 maça çıkardı.

 

21 puanla 18’nci sırada yer alan ve küme düşme hattının bir basamak üzerindeki Düzcespor ile 4 puan fark bulunan Denizli ekibi, bir türlü istediği sonuçları alamıyor. Fethiyespor karşısında uzatma dakikalarının son saniyesinde kalesinde golü görerek kaybeden Denizlispor’da taraftarlar çileden çıktı.

 

TARAFTARIN SABRI TAŞTI

 

Maçın ardından sosyal medyadan açıklama yayınlayan Yeşil Cephe Taraftar Grubu, futbolcuları ve yönetimi hedef aldı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Sahada koşmaktan başka bir şey yapmayan, üretmeyen çabalamayan sadece kendi için oynayıp takımı düşünmeyen futbolcuya artık yeter diyoruz.

 

Geldiği günden beri, takıma hiç bir şey vermeyen ‘Bülent Ertuğrul olsaydı, çok daha iyi olurdu’ dedirten teknik direktöre artık yeter diyoruz. Yerlerinden kalkıp isyan etmeyen, tesislere gitmeyen ve bir araya gelip bu takım için ne yaparız da buradan kurtarırız demeyen, madem yapamıyoruz bari istifa edelim demeyen yöneticilere artık yeter diyoruz.

 

Her türlü olumsuzluğa rağmen, Denizlispor’umuzu hem sportif hem mali açıdan düzlüğe çıkaramayıp, hala istifa etmeyen başkana artık yeter diyoruz! Her fırsatta, Denizlispor’a sahip çıkıyoruz diyen ve takımımızın son durumuna sessiz kalan belediye başkanına artık yeter diyoruz.

 

Son olarak, Denizlispor’u düzlüğe çıkarıp siyasetten uzak tutup, taraftarların yüzünü güldürecek kişi ve kişilerin arkasında durup kayıtsız, şartsız destek vereceğimizin bilinmesini isteriz. Unutmayalım Denizlispor yoksa biz de yokuz!”