Cumhuriyet Halk partisi ve İYİ Parti'den istifa ettiler

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisinin Van'da düzenlenen mitinginde yaşanan anları vurgulayan bir grup   Cumhuriyet Halk partisi'den  ve İYİ Parti'den istifa eden  ve yeni katılan 324 kişi Milliyetçi Hareket Partisi'ne katıldı.

Üye kayıt programında üyeler rozetlerini MHP Denizli Milletvekili adayı Ferudun Ünal, Emre Erdoğan, Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Solak ve İlçe başkanı Ali Akgün'den  teslim aldı.14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimine sayılı günler kala saha çalışmalarını hızlandıran Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Acıpayam ilçesinde "Üye Kabul" töreni düzenledi. Acıpayam  Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programda partiye yeni üye olan vatandaşlara, rozetleri takdim edildi.

 

324  ÜYE MHP'YE KATILDI

 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adıyaman'ın Kahta ilçesinde  halka seslendiği sırada Yeşil Sol Partili bir grup sloganlar attı. Dişe diş kana kan' diyerek teröristbaşı Öcalan lehine sloganlar attılar. Sloglara karşı Cumhuriyet Halk partisinin ve İyi Parti'nin sessiz olmasını vurgulayan  Cumhuriyet Halk partisi ve  İYİ Parti’den istifa eden ve ilk defa MHP'ye  324 kişi Milliyetçi Hareket Partisi'ne katıldı.

 

MOR ELBİSE DİKKAT ÇEKTİ MESAJ MI?

 

Denizli  Mitinginde ise  sahnede Cumhuriyet Halk partisi milletvekili Adayları tanıtılırken  CHP 3. Sıra milletvekili adayı  Sema Silkin Ün'un mor renk elbise  giyinmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Vatandaşlar ise mor renk giyinmesini mesaj vermek için giyinmiş olabilir diye düşündü.

 

Üye kayıt programında açıklamalarda bulunan MHP Denizli Milletvekili Ferudun Ünal, 'Daha nice katılım törenlerinde buluşacağız' diyerek Milletvekili Adayı Ünal, İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi başta olmak üzere birçok partiden katılan kardeşlerimiz MHP'ye güç verdiler, onur verdiler. Hepsine hoşgeldiniz diyorum. MHP'den istifa ediyor diyorlar, istifa falan yok. MHP'yi düşüremeyecekler, MHP'nin önünü kesemeyecekler. Biz mazlumların umudu olmaktan vazgeçmeyiz dedi.