Chelsea'de Eve Dönüş: Tosin Adarabioyo 4 Yıllık Sözleşmeyle Mavi-Beyazlılara Katıldı!

TAKİP ET

Teknik direktörlük koltuğuna Enzo Maresca'yı getiren Chelsea, beklenen ilk transfer hamlesini de gerçekleştirdi. Mavi-Beyazlılar, geçtiğimiz sezonu Fulham'da geçiren İngiliz stoper Tosin Adarabioyo ile 4 yıllık anlaşmaya vardı.

Adarabioyo, Stamford Bridge'den sadece üç kilometre uzaklıkta doğdu ve profesyonel futbol kariyerindeki ilk maçına da bu stadyumda çıktı. Bu duygusal dönüşle ilgili konuşan 26 yaşındaki oyuncu, "Çok büyük bir kulübe geldim, kendimi tekrardan evime geri dönmüş gibi hissediyorum ve bunun için çok mutluyum. " dedi.

 

Transfer pazarındaki bonservisi elinde olan futbolculara göz atmak için adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Tosin Adarabioyo’nun Geçmişi

 

2016 yılında Manchester City formasıyla Chelsea'ye karşı ilk kez sahaya çıkan Adarabioyo, son sezonu Fulham'da geçirdi ve 25 maçta 2 gol atmayı başardı. Güçlü fiziki yapısı ve hava hakimiyetiyle savunmaya önemli bir katkı sağlayacağı düşünülen Adarabioyo, transfer için duyduğu heyecanı şu sözlerle dile getirdi: "Taraftarımızla birlikte büyük başarılara imza atmak için buradayım. Elimden geleni vermeye hazırım."

 

Bu transfer, Chelsea'nin yeni sahibi Todd Boehly dönemindeki ilk bedelsiz transfer olma özelliğini de taşıyor. Adarabioyo'nun piyasa değeri ise 20 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda.

Oyuncunun detaylı form durumuna ve geçmiş istatistiklerine göz atmak için adresine girmeniz yeterli.

 

Adarabioyo