BOZBAŞ'A 2 YARDIMCI DAHA

TAKİP ET

Geçtiğimiz nisan ayında göreve başlayan Denizli Büyükşehir Genel Sekreteri Bülent Bozbaş'a Hülya Bartal'ın ardından 2 yardımcı daha görevlendirildi. Onur Yılmaz ile Özgür Başkurt'un görevlendirilmesiyle Genel Sekreter Yardımcısı sayısı 3'e yükseldi.

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından görevi devralan Denizli Büyükşehir Belediyesini Bülent Nuri Çavuşoğlu, belediyede çalışacak yönetici kadrosunu oluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz nisan ayında göreve başlayan Genel Sekreter Bülent Bozbaş’a Hülya Bartal’ın ardından 2 yardımcı daha görevlendirildi. Aydın Büyükşehir Belediyesinde bir dönem Ulaşım Dairesi Başkanlığı görevi yapan Onur Yılmaz ile 2015-2024 yılları arasında Denizli'de Vergi Dairesi Müdürü olarak çalışan Özgür Başkurt’un görevlendirilmesiyle Genel Sekreter Yardımcısı sayısı 3’e yükseldi. Görev değişiklikleri kurumun internet sitesinde yayınlandı.

 

ONUR YILMAZ KİMDİR?

 

1977 yılında Aydın’da dünyaya gelen Onur Yılmaz, 1999 yılında Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Kamu kurumlarında uzun yıllar inşaat mühendisi olarak yol ve köprü yapım projelerinde görev yapan Yılmaz, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde bir dönem Ulaşım Dairesi Başkanlığı görevini yürüttü. Yılmaz, özel sektörde danışmanlık ve yöneticilik görevlerinde de bulundu.

 

ÖZGÜR BAŞKURT KİMDİR?

 

1977 yılında doğan Özgür Başkurt, 1999 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Maliye Bölümü’nden mezun oldu. Çalışma hayatına Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda başlayan Başkurt; 1994-2004 yıllarında İzmir, 2004-2006 yılları arasında Batman, 2006-2015 yıllarında İstanbul' da kamu hizmetinde bulunduktan sonra 2015-2024 yılları arasında Denizli'de Vergi Dairesi Müdürü olarak çalıştı. 2024 Mayıs ayında Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak atanan Başkurt, evli ve iki çocuk babası.

 

Bülent Bozbaş Hülya Bartal Özgür Başkurt Onur Yılmaz